Goed onderhoud van uw OBAS (olie/benzine afscheider systeem) is van wezenlijk belang, u voorkomt dat hij verstopt komt te zitten waardoor de olie vermengt met water (en meestal erg vervelende geurtjes) naar boven komt in uw werkomgeving. Periodiek onderhoud zorgt er ook voor dat het milieu zoveel als mogelijk gespaard wordt en u voldoet aan de eisen die de gemeente meestal stelt over het onderhoud aan een OBAS. 

Recup Oil kan deze door haar nieuwe samen werking met Wubben uw OBAS legen/reinigen en desgewenst terug afvullen. Wij beschikken over een 4tal vacuum wagens welke allen voorzien zijn van een eigen hoge druk installatie (150 bar) waarmee wij de installatie geheel schoonspuiten na het legen. 

Service..

Voorkom dat uw olie afscheider overloopt, voorkom nare geurtjes en ongwenste situaties. Recup kan periodiek bij u langskomen zodat u nooit voor verassingen komt te staan en altijd in bezit bent van het juiste attest als de inspecteur langskomt. Alle frequenties zijn mogelijk, 1 maal per jaar of 1 maal per maand, alles kan.

Hieronder een voorbeeld hoe een OBAS werkt;

alt